0 product(en) - €0,00

rozenboog/paviljoen systeem

Balgoed Handelsonderneming gaat in de loop van 2023 stoppen! Wij gaan genieten van ons pensioen in het buitenland. Daarom zijn wij komende periode niet altijd aanwezig!!! Bestellingen kunnen altijd gemaakt worden maar de uitlevering geschiet als volgt:

  • tussen 14 en 28 februari (beperkt)
  • tussen 3 april en 15 mei.
We leveren uitsluitend aan de detailhandel.


Op deze categorie wordt minimaal 25% opheffingskorting gegeven. Zie desbetreffende categorie.

De korting vind U niet terug op deze site!!!!!!!

U ontvangt een tweede orderbevestiging  vanuit mijn boekhoudsysteem met de juiste netto prijs.


Stel zelf uw rozenboog of paviljoen samen


 

Rozenboog, paviljoen of wandrek?

Deze kunnen samengesteld worden vanuit een aantal basiselementen.

Heeft men een kleine tuin, dan kan men eenvoudig en goedkoop beginnen met een rozenboog. Deze kan later uitgebouwd of vergroot worden met andere basiselementen tot aan een paviljoen of tunnel rozenboog toe.

Verhuisd men of wil men weer wat nieuws, wat is er dan handiger om je bestaande rozenboog uit te bouwen naar een eenvoudig paviljoen. In een later stadium kan men dit steeds weer een stap uitbouwen tot aan een groot en luxe paviljoen toe.

Zoekt u een klimplanten-wandrek? Ook dat is samen te stellen. Van eenvoudig tot eigen ontwerp door te spelen met de verschillende basiselementen. Zo kan men creatief zijn in eigen tuin en een daardoor een uniek bouwstukje ontwerpen.

De mogelijkheden zijn legio.


Bijna alle onderdelen worden op een display gepresenteerd. De display is gebaseerd op een euro-pallet zodat er maar één tot twee palletplaats(en) nodig is/zijn om toch een brede variatie aan de consumenten te kunnen aanbieden.

Op de display zijn een aantal mogelijkheden aangegeven die met de elementen kunnen worden samen gesteld.

De onderdelen zijn verkrijgbaar in blank ijzer (gaan vanzelf roesten) en in een gegalvaniseerde uitvoering.

Het concept is doordacht, eenvoudig en uniek en een uitkomst voor de winkelier alsmede de consument die nu de mogelijkheid krijgt om op eenvoudige wijze zijn eerder gedane investering uit te bouwen naar iets nieuws, iets groters wat zijn/haar tuin een andere dimensie en uitstraling geeft.

Voor de winkelier heeft dit concept het voordeel dat alle onderdelen achteraf per stuk na te leveren zijn. Hij heeft daardoor in eerste instantie zijn basisinvestering van een volledige presentatie en kan dit weer aanvullen afhankelijk van zijn verkopen.

Detaillisten die deze presentatie afnemen krijgen de beschikking over een excel-bestand waarin zij een prijscalculatie kunnen maken zodat de consumentenprijzen per onderdeel in één oogopslag duidelijk zijn.

Een aantal mogelijkheden zijn daarin uitgewerkt hoeveel en welke elementen er nodig zijn, wat de elementprijs is en wat het totaalbedrag van de desbetreffende uitvoering kost.

De consument kan daardoor zien wat zijn investering is en welke onderdelen hij nodig heeft. Hij/zij kan dus selfsupporting zijn en heeft geen directe verkoophulp nodig.

Hieronder vindt u een aantal foto's van het systeem:alles is op voorraad!!