0 product(en) - €0,00

Algemene en leveringsvoorwaarden

Disclaimer/gebruiksvoorwaarden                                     

 

Deze website is met de grootste zorg opgesteld. Mochten er in onze mededelingen toch nog fouten of vergissingenvoorkomen, dan kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

 

Alle informatie op deze website,dus ook prijzen en voorwaarden, kan aan verandering onderhevig zijn.

 

Maten, afmetingen, gewichten,gehalte, samenstelling, kleuren, technische gegevens, beschrijvingen en afbeeldingen worden steeds bij wijze van benadering verstrekt. Met gebruikelijke spelingen en kleine wijzigingen in de door ons geleverde zaken dient rekening te worden gehouden.

 

De informatie in deze website wordt bijna dagelijks aangevuld. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde,met onmiddellijke ingang, en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

 

Het auteursrecht en ander intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan BALGOED HANDELSONDERNEMING en worden uitdrukkelijk voorbehouden.

 

De inhoud van deze website mag niet worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of toegankelijk gemaakt worden voor derden ten behoeve van commerciële doeleinden.

 

BALGOED HANDELSONDERNEMING behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en de tekst van deze pagina op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen.

 


Onze Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden vindt u hier.

 

 

Balgoed Handelsonderneming stelt GEEN prijs op spam en/of reclameberichten via fax, e-mail of anderszins.

 

Balgoed Handelsonderneming
Leidijk 1c (
Business Plaza)
8434 NC Waskemeer (alleen op afspraak te bezoeken)
tel.: 06-44515319

KvK-nummer:  01112879

BTW-nummer: NL001204742B55
info [at] balgoed.nl